Preț redus! Pachet Promotional Varice Mărește

Pachet Promotional Varice

Pachet Promotional pentru Varice. Protecție pentru vene și cremă pentru vene varicoase

More details

11 Produse

159,72 lei

-32,78 lei

192,50 lei

Prospect

Pachetul pentru varice contine crema Vein Care pe baza de extract saliva lipitori si produsul Vein Protex care protejaza venele.

Vein Care este un preparat cu conţinut de hirudină, care poate oferi o soluţie naturală problemei picioarelor grele. Produsă de corpul lipitorilor, hirudina eliberează picioarele de senzaţia de greutate (umflare) şi încordare; în plus, poate avea şi un efect cosmetic, făcând ca pielea uscată şi sensibilă să arate fină, flexibilă şi catifelată.

Preparatul conţine şi extract din planta Siegesbeckia orientalis, care are un efect calmant asupra pielii şi reduce iritaţiile de la nivelul acesteia.

Antioxidanţii joacă un rol important în protejarea venelor, dat fiind faptul că ateroscleroza şi alte boli ale venelor sunt de cele mai multe ori consecinţa efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi.

Vein ProteX este un produs pe bază de antioxidanţi cu ingrediente active care întăresc şi protejează venele. Ingredientele active extrase din seminţe de struguri, completate cu un complex de hesperidină, combat radicalii liberi. Ghimbirul şi curcuma sunt binecunoscute în medicina populară pentru efectul lor de stimulare a circulaţiei sanguine.

Parerea clientilor

Scrieţi o recenzie

Pachet Promotional Varice

Pachet Promotional Varice

Pachet Promotional pentru Varice. Protecție pentru vene și cremă pentru vene varicoase