Vitamine

Produse naturiste pe baza de Vitamine

Vitamine Conține 6 produse.

Subcategorii

 • Vitamina C

  Vitamina C este unul dintre cele mai sigure si eficiente suplimente, spun expertii. Dintre cele mai importante beneficii amintim: intarirerea sistemului imunitar, sprijina sistemul cardio-vascular, probleme oculare, probleme de sanatate prenatale, prevenind chiar si ridurile. Un studiu recent publicat in revista "Seminarii de prevenire si medicina alternativa" arata o lista intreaga de beneficii ale vitaminei C. Specialistii arata ca cu cat nivelul de vitamina C din sange este mai ridicat cu atat starea de sanatate este mai buna. Specialistii arata ca cu cat am studiat mai mult beneficiile vitaminei C cu atat mai mult am inteles ca aceasta protejaza sanatatea de probleme cardio-vasculare, cancer, accident vascular cerebral, probleme cu ochii si prelungirea vietii. Vitamina C este benefica in cazurile de stres, raceli, accident vascular cerebral, mentinerea sanatatii pielii.

 • Vitamina D

  Vitamina D este utilizata pentru a prevenii si trata rahitismul, o afectiune cauza de lispa de vitamina D din organism. Vitamina D este utilizata pentru a trata osteoporoza, durerile de oase si alte afectiuni care apar din cauza pierderii masei osoase.

  Vitamina D este utilizata pentru a trata afectiunile inimii si ale vaselor de sange incluzand hipertensiunea arteriala si colesterolul ridicat. Este de asemenea utilizata in tratamentul diabetului, obezitatii, oboseala musculara, scleroza multipla, artrita reumatoida, astm bronsita, sindromul premenstrual si afectiuni ale dintilor si gingiilor.

  Vitamina D se mai utilizeaza pentru afectiunile pielii cum ar fi vitiligo, cleroderma, psoriazis si lupus vulgaris.

  Se recomanda de asemenea in intarirea sistemului imunitar, prevenirea afectiunilor autoimune si prevenirea cancerului.

 • Vitamina E

  Vitamina E este o vitamina care se dizolva in grasimi.

  Vitamina E este utilizata pentru a trata si prevenii anumite afectiuni ale inimii cum ar fi atac de cord, dureri in piept, dureri de picioare, datorita blocarii arterelor si hipertensiunii arteriale.

  Vitamina E este utilizata pentru a trata diabetul si comlicatiile sale. Este folosit pentru a trata prevenii cancerul in special cancerul la plamani si oral la fumatori, cancerul de prostata si gastric.

  Unele persoane utilizeaza vitamina E pentru optimizarea sistemului nervos, incluzand sistemul nervos si boala Alzhemeir, Parkinson.

  Vitamina E este utilizata in cataracta, astm, infectii respiratorii, boli ale pielii, pentru catifelarea pielii, arsuri, infertilitate, impotenta.

 • Vitamina B2

  Produse Naturiste pe baza de vitamina B2

 • Vitamina B6

  Produse naturiste Calivita pe baza de vitamina B6

 • Vitamina B12

  Produse Naturiste Calivita pe baza de vitamina B12

 • Vitamina A

  Produse naturiste Calivita pe baza de vitamina A

 • Vitamine Copii

  Produse naturiste Calivita pentru copii

 • Vitamine Antistres

  Produse Calivita Antistres

 • Vitamine Prenatale

  Vitamine Prenatale de la Calivita

 • Vitamina B1

  Vitamine

Se afişează 1-6 din 6 articole
Se afişează 1-6 din 6 articole