Crom

Cromul este un mineral acesta fiind necesar organismului insa intr-o cantitate mica. Cromul este utilizar pentru a regla cantitatea de zahar in sange la persoanele predispuse la diabet sau la persoanele care cu diabet de tip 1 sau 2. Se recomanda si la persoanele care iau steroizi sau sufera Sida. Aceasta mai este utilizat pentru depresie, sindr...

Cromul este un mineral acesta fiind necesar organismului insa intr-o cantitate mica. Cromul este utilizar pentru a regla cantitatea de zahar in sange la persoanele predispuse la diabet sau la persoanele care cu diabet de tip 1 sau 2. Se recomanda si la persoanele care iau steroizi sau sufera Sida. Aceasta mai este utilizat pentru depresie, sindromul lui Turner, sindromul ovarului polichistic, pentru scaderea colesterolului rau.

Multe persoane iau acest supliment pentru slabire, cresterea in masa musculara, si scaderea nivelului de grasimi din organism. Cromul este utilizat pentru a creste performanta atletilor, a creste nivelul de energie si pentru a prevenii declinul mental cauzat de imbatranire.

Mai multe

Crom Conține 3 produse.

Se afişează 1-3 din 3 articole
Se afişează 1-3 din 3 articole