Minerale

Minerale de la Calivita.

Minerale Conține 14 produse.

Subcategorii

 • Calciu

  Calciul este un mineral care este esential pentru oase se dinti. Inima, nervii si sistemul de coagulare al sangelui are nevoie de asemenea de calciu.

  Calciul este utilizat pentru tratamentul si prevenirea nivelului scazut de calciu din organism care conduc la anumite afectini cum este de exemplu osteoporoza (oase slabe din cauza scaderii densitatii osoase), rahitism (o afectiune a copiilor care include slabirea oaselor) si osteomalacia (slabirea oaselor insotita de durere). Calciul este utilizat si in sindromul premenstrual, crampe ale picioarelor la femeile insarcinate, hipertensiune arteriala in sarcina si reducerea riscului de cancer la colon si rectal. Unele persoane utilizeaza calciul in hipertensiune arteriala, nivel ridicat de colesterol si boala Lyme pentru a reduce nivelul de floride la copii si pentru a reduce nivelurile ridicate de plumb.

  Carbonatul de calciu este folosit ca si antiacid pentru arsuri la stomac. Calciul carbonat si calciul acetat este folosit pentru a reduce nivelul de fosfat la persoanele cu probleme de rinichi.

 • Magneziu

  Magneziul este un mineral care este important pentru structura osoasa a organimului. Nivelul scazut de magneziu din organism este asociat cu osteoporoza, hipertensiune arteriala, artere infundate, probleme ale inimii de natura ereditara, diabet si accident vascular cerebral. Atletii folosesc magneziu pentru a creste nivelul de energie si forta.

  Magneziul este utilizat in tratamentul afectiunilor inimii si vaselor se sange incluzand dureri in piept, batai neregulate ale inimii, hipertensiune arteriala, colesterol crescut (cel rau), afectiuni ale valvelor la inima, sindrom metabolic, artere infundate, accident vascular cerebral si atac de cord.

 • Zinc

  Produse naturiste Calivita pe baza de zinc

 • Fier

  Suplimente naturiste pe baza de fier

 • Seleniu

  Produse naturiste pe baza de Seleniu

 • Mangan

  Produse naturiste pe baza de Mangan

 • Cupru

  Produse naturiste pe baza de cupru

 • Molibden

  Produse naturiste pe baza de molibden. Suplimente pe baza de molibden. Molibden Prospect.

 • Iod

  Produse naturiste pe baza de Iod

 • Crom

  Cromul este un mineral acesta fiind necesar organismului insa intr-o cantitate mica. Cromul este utilizar pentru a regla cantitatea de zahar in sange la persoanele predispuse la diabet sau la persoanele care cu diabet de tip 1 sau 2. Se recomanda si la persoanele care iau steroizi sau sufera Sida. Aceasta mai este utilizat pentru depresie, sindromul lui Turner, sindromul ovarului polichistic, pentru scaderea colesterolului rau.

  Multe persoane iau acest supliment pentru slabire, cresterea in masa musculara, si scaderea nivelului de grasimi din organism. Cromul este utilizat pentru a creste performanta atletilor, a creste nivelul de energie si pentru a prevenii declinul mental cauzat de imbatranire.

pe pagină
Se afişează 1-12 din 14 articole
Se afişează 1-12 din 14 articole