Energy and Memory - 90 Capsule

Beneficiile Produsului Energy and Memory

Este tonic al sistemului nervos;

Combate oboseala si astenia;

Creste capacitatea fizica si intelectuala;

Se recomanda in oboseala cronica, tulburari de memorie;

Creste capacitatea de memorare;

Se recomanda sportivilor pentru cresterea performantei.

More details

91 Produse

93,50 lei

Prospect

Prospect Energy and Memory de la Calivita

Sunteţi pe deplin mulţumit de capacităţile dumneavoastră fizice şi psihice?

Ştiaţi că organul care consumă cea mai mare cantitate de oxigen şi, datorită acestui fapt, este şi cel mai expus riscurilor este creierul?

Aţi simţit vreodată că nu mai rezistaţi, că sunteţi complet epuizat, nu numai fizic, ci şi psihic?

Aţi avut vreodată senzaţia că aţi scăpat lucrurile de sub control, că sunteţi incapabil să vă concentraţi şi, oricât v-aţi strădui, nu reuşiţi să terminaţi la timp sarcinile?

Există, însă, SOLUŢII. Consumul periodic al unor substanţe ajuta la păstrarea prospeţimii psihice, la creşterea capacităţii de concentrare şi a rezistenţei la solicitări.

Energy and Memory Contine Guarana si Lecitina

Guarana de ani de zile este utilizată pentru combaterea oboselii. Stimulează sistemul nervos central şi glandele suprarenale, motiv pentru care ne simţim învioraţi psihic.

Îmbunătăţeşte funcţionarea aparatului cardiovascular, respectiv metabolismul carbohidraţilor. În cazul sportivilor - conform numeroaselor analize efectuate - îmbunătăţeste performanţele, puterea fizică şi capacitatea de rezistenţă.

Lecitina este necesară pentru funcţionarea optimă a creierului, pentru învăţat, pentru înmagazinarea cunoştinţelor. Această grăsime naturală se află în componenţa fiecărei membrane celulare.

Modul de functionare al creierului

Energie si memorieCreierul nostru este format din aproximativ 25 de milioane de celule. Fiecare celulă nervoasă (neuron) are mai multe terminaţii scurte (dendrite) şi una lungă (axon), care se află În legătură cu tenninaţiile altor neuroni.

Transmiterea informaţiilor se realizează prin fluxul bioelectric şi prin aşa numitele substanţe transportoare de informaţii (neurotransmiţătoare).

Celulele sistemului nervos central şi periferic sunt foarte sensibile, funcţionând perfect numai În condiţii corespunzătoare. Pericolul cel mai mare, îl reprezintă concentraţia scăzută de oxigen, Odată cu înaintarea în vârstă, scade activitatea antioxidantă a mitocondriilor şi radicalii liberi nocivi cauzează distrugeri ale membranelor celulare.

Alţi factori care distrug celulele nervoase sunt alcoolul, fumatul, consumul sistematic de somnifere şi calmante, circulaţia sanguină defectuoasă, funcţionarea necorespunzătoare a glandei tiroide, stresul, depresia şi, desigur, alimentaţia necorespunzătoare.

Consecinţa este scăderea vitalităţii, oboseala cronică, afecţiunile degenerative, tulburările de memorie.
Dacă nu sunt Îndeplinite condiţiile pentru funcţionarea corespunzătoare a creierului şi substanţele necesare nu se găsesc Într-o cantitate şi calitate suficiente, pot apărea perturbări sau chiar pot fi distruse o parte din celulele nervoase.

Pentru atingerea performanţelor optime ale creierului, pentru Învăţat şi stocarea cunoştinţelor este nevoie de lecitină. Această grăsime naturală face parte din structura fiecărei membrane celulare. Colina , un component al lecitinei  este necesară pentru transmiterea impulsuri lor nervoase.

Joacă un rol important în păstrarea informaţiilor. În absenţa ei, se deteriorează memoria de scurtă durată, deoarece nu se mai pot stoca informaţiile recente. Acest lucru se poate Întâmpla atât la şcolari, cât şi la adulţii activi, dar cel mai frecvent la vârstnici.

Vitaminele C şi E acţionează sinergic, adică împreună au un efect mai mare decât separat.

Vitamina E elimină radicalii liberi nocivi din membrana celulară, în timp ce vitamina C Împiedică formarea, prin reacţia în lanţ, a radicalilor liberi.

Zincul şi seleniul fortifică efectul antioxidant al celor două vitamine.

Magneziul este indispensabil în activitatea enzirnatică, în absorbţia calciului şi potasiului, Are rol în înlăturarea depresiei, ameţelilor, spasmelor musculare, afecţiunilor cardiovasculare, hipertensiunii arteriale. Absenţa magneziului perturbă transmiterea irnpulsurilor nervoase şi musculare, provoacă sensibilitate şi nervozitate.

Guarana se utilizează, in general, ca stimulent. Este folosită de sute de ani pentru combaterea oboselii. Stimulează sistemul nervos central şi glandele suprarenale, îmbunătăţeşte funcţionarea sistemului cardiovascular şi metabolismul glucidic.

Este de mare ajutor persoanelor care desfăşoară o muncă intelectuală, elevilor şi studenţilor, în perioada examenelor, contribuie la funcţionarea optimă a creierului, la îmbunătăţirea capacităţii de concentrare şi a memoriei. În cazul sportivilor, aceste substanţe bioactive îrnbunătăţesc performanţele, forţa fizică şi rezistenţa.

Putem preveni deteriorarea rapidă a celulelor creierului şi ne putem menţine forma fizică.

Prin consumarea sistematică a unor astfel de substanţe bioactive, care contribuie la menţinerea funcţiilor cerebrale şi musculare (colina şi lecitina  indispensabile pentru regenerarea celulelor nervoase şi musculare, antioxidanţii, vitamina C şi E, zincul, seleniul, magneziul indispensabili pentru formarea energiei şi transmiterea impulsuri lor nervoase, respectiv guarana  care revigorează organismul).

Energy and Memory - Cu mintea limpede şi cu mai multă energie.

Mod de Administrare Energy and Memory

Recomandari Energy and Memory:

Mod de administrare Energy and Memory:

Adolescent (14-18 ani) - preventiv

Adult (18-50 ani) - preventiv

Atentie, condus auto ture noapte

Depresie

Enduranta (rezistenta la effort)

Inteligenta (ridicarea coeficientului)

Memorare (imbunatatire)

Oboseala

Stres

1-0-0

1-0-0

1-0-1

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-0

 

Legenda :

1-1-1 = o tableta dimineata una pranz si una seara

 O tabletă Energy and Memory conţine:

Colină  

200 mg

Extract de guarana       

100 mg

Lecitină                

 100 mg

Calciu (din citraţi şi carbonaţi)

100 mg

Vitamina C               

 60 mg

Vitamina E               

 10 mg

Magneziu (din aspartaţi şi oxizi)

50 mg

Zinc                    

   5 mg

Seleniu                 

20 mcg

Excipienţi                   q.s.

10 mg

Parerea clientilor

Scrieţi o recenzie

Energy and Memory - 90 Capsule

Energy and Memory - 90 Capsule

Beneficiile Produsului Energy and Memory

Este tonic al sistemului nervos;

Combate oboseala si astenia;

Creste capacitatea fizica si intelectuala;

Se recomanda in oboseala cronica, tulburari de memorie;

Creste capacitatea de memorare;

Se recomanda sportivilor pentru cresterea performantei.