Vital Man - 60 Tablete Mărește

Vital Man - 60 Tablete

Previne numeroase afectiuni asociate barbatilor;

Stimulează sistemul nervos;

Are efect afrodisiac;

Îmbunătăţeşte starea generală de sănătate;

Elimină oboseala şi stresul;

Se recomandă în impotentă;

Extracte din plante pentru bărbaţi;

Produs similar pentru femei: Vital Woman

More details

18 Produse

75,46 lei

Prospect

Prospect Vital Man de la Calivita

Aveţi o viaţă sexuală normală?

Întrebările privind sexualitatea şi perpetuarea speciei sunt de o vârstă cu omenirea, iar interesul este la fel de mare în zilele noastre ca altădată. Nici nu este de mirare, căci viaţa sexuală ne influenţează existenţa de zi cu zi.

Este influenţată dispoziţia, starea de spirit, calitatea muncii, chiar şi răbdarea, înţelegerea de care dăm dovadă faţă de semenii noştri. Starea tensionată, suprasolicitarea psihică au un efect negativ şi asupra vieţii noastre sexuale.

Problema poate fi rezolvată cu ajutorul unor plante cunoscute în popor pentru efectul lor benefic.

Solutia naturala pentru toate aceste probleme este produsul Vital Man.

Ingredietele Produsului Vital Man

Vital Man se recomanda barbatilorCatuaba îmbunătăţeşte condiţia fizică, stimulează sistemul nervos.

Sarsaparilla este antiinflamator, antiseptic şi antipiretic.

Cofeina din guarana are efect stimulator.

Ginsengul siberian îmbunătăţeşte capacitatea de adaptare şi de rezistenţă la stres a organismului, optimizează starea generală şi condiţia fizică.

Liriozma este considerată de către indienii amazonieni ca fiind "copacul potenţei" sau "rădăcina bărbaţilor". Pe lângă creşterea activităţii sexuale, îmbunătăţeşte metabolismul şi fortifică sistemul nervos. Se recomandă în caz de oboseală generală.

Maca creşte libidoul şi instinctele sexuale, este un stimulent general.

Se cunoaşte faptul că suprasolicitarea şi stresul cotidian al existenţei noastre declanşează de multe ori o stare de tensiune permanentă, indispoziţie, diminuarea dorinţei şi activităţii sexuale.

Pe baza cunoştinţelor actuale din acest domeniu, au fost realizate diverse produse în a căror compoziţie se regăsesc extracte vegetale care ioduc confortul fizicopsihic, măresc performanţa fizică şi psihică, îmbunătăţesc activitatea sexuală a bărbaţilor.
Rădăcinile de ginseng siberian conţin, pe lângă alte substanţe, metoxiconiferine şi sitosterină, care conferă efecte roborante şi anabolice.

Vital Man este Tonic pentru Barbati

Ginsengul siberian are efecte benefice asupra organismului masculin, îmbunătăţindu­i capacitatea de adaptare şi starea generală. Are acţiune revigorantă şi antistres, creşte performanţele fizice si sportive ale bărbaţilor.


Cuplu FericitMuira puama, originară din regiunile Arnazonului, este cunoscută şi sub denumirea de "potency wood" datorită efectelor sale afrodisiace.

Conţine beta si tosteroli care cresc dorinţa sexuală a bărbaţilor şi are efect antidepresiv. Este utilizată în ameliorarea unor disfuncţii sexuale, creşte libidoul şi este un stimulent general.

Catuaba a fost folosită prima dată pentru creşterea libidoului acum câteva sute de ani de către băştinaşii indieni din pădurile tropicale. Este una dintre cele mai populare plante cu proprietăţi afrodisiace din Brazilia, utilizarea sa fiind legendară. Stimulează sistemul nervos central. Este folosită În diverse probleme sexuale şi pentru creşterea libidoului.

Damiana este, de asemenea, o plantă cu proprietăţi afrodisiace, fiind utilizată pentru combaterea impotenţei. Creşte dorinţa sexuală şi îmbunătăţeşte performanţele
sexuale. Are o puternică acţiune tonifiantă asupra sistemului nervos central şi al celui hormonal, acţionând şi ca un antidepresiv.

Maca este o plantă originară din Peru. Există o legendă care spune că în perioada de glorie a Imperiului incaşilor, soldaţii obişnuiau să consume maca înainte de bătălii, pentru a le da putere. Este un tonifiant general, utilizat şi pentru stimularea dorinţei sexuale. Acţionează benefic în cazurile de impotenţă.

Rădăcina de Sarsaparilla a fost utilizată de secole de către indigenii din America de Sud şi Centrală pentru tratarea impotenţei, reumatismului, afecţiunilor pielii şi ca tonifiant general în stările de slăbiciune fizică. Poate fi consumat şi în cazul unor afecţiuni de natură sexuală.

Urzica imbunătăţeşte procesele metabolice, este un diuretic uşor şi acţionează favorabil în cazul hipertrofiei benigne de prostată. Protejează împotriva reumatismului şi altor afecţiuni inflamatorii. Acţionează benefic În inflamaţii ale căilor urinare, precum şi În retenţia urinară patologică.

Guarana, originară din Brazilia, are o compoziţie deosebit de bogată în cofeină. Dintotdeauna, a fost utilizată de către băştinaşi pentru nevoi multiple. Este un stimulent general, termogenic, suprimă pofta de mâncare, îmbunătăţeşte apetitul sexual, are proprietăţi diuretice.
Aceste plante îmbunătăţesc viaţa sexuală a bărbaţilor şi va pot dinamiza viaţa de zi cu zi.

Vital Man - Energie explozivă.

Mod de administrare Vital Man de la Calivita

Recomandari Vital Man:                           Mod de administrare Vital Man:

Adult (18-50 ani) - preventiv
Apetit sexual (crestere)
Depresie
Diuretic in afectiunile  renale si de prostata
Hormoni (reglare)
Impotenta
Infectii urinare
Prostatita
Sterilitate (tratament)
Stres

1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-1-0
-
1-0-0
1-0-0
1-0-1
1-0-0
1-0-1
1-0-0

Legenda:

1-1-1 = o tableta dimineata una la pranz si una seara

 

 O Tabletă Vital Man conţine:

Ginseng siberian

100 mg

Liriozma   

100 mg

Catuaba  

25 mg

Damiana 

50 mg

Radacina de Sarsaparilla Yohimbe 

50 mg

Urzica   

50 mcg

Extract de guarana                    

100 mg

Parerea clientilor

Scrieţi o recenzie

Vital Man - 60 Tablete

Vital Man - 60 Tablete

Previne numeroase afectiuni asociate barbatilor;

Stimulează sistemul nervos;

Are efect afrodisiac;

Îmbunătăţeşte starea generală de sănătate;

Elimină oboseala şi stresul;

Se recomandă în impotentă;

Extracte din plante pentru bărbaţi;

Produs similar pentru femei: Vital Woman